Recensioner från Paisley Fotografering

Recensioner från Paisley Fotografering. Chantal & Jason är fantastiska!!! Vad trevligt par och de arbetar så bra tillsammans. Jag visste redan hur glad jag skulle bli om…
recensioner från paisley fotografering, recensioner från bröllopsfotografering paisley fotografering, recensioner från bröllop leverantörer paisley fotografering, recensioner från bröllopsfotografering calgary, recensioner från bröllopsfotografering alberta,

Kvalitet-service

Tanisha Kennedy , Gifte sig den 01/09/2018

Chantal & Jason är fantastiska. Vad trevligt par och de arbetar så bra tillsammans. Jag visste redan hur glad jag skulle bli om mitt bröllop bilder bara genom att titta på deras sida för företag. De vet definitivt hur man kan fånga de perfekta ögonblicken på din dag.

Paisley Fotografering svar:

Det var ett nöje att vara en del av din och James bröllop dag! Ni två inte bara välkomnade oss med öppna armar, men så gjorde alla dina vänner och din familj. Det var en ära att få vara kära för att fånga din kärlekshistoria! Tack för att du väljer oss för att vara din fotografer! Tack tack tack!

Rosalyn , Gifte sig den 18/08/2018

Perfekt Klänning, Perfekt Dag, Perfekt Fotograf

Vill du ha en fotograf som kan fånga ögonblicken som betyder mest, som fokuserar på er två och nu och inte alla filter och effekter, som arbetar med naturligt ljus och gör det bästa av varje ögonblick och plats, att inte behöva komma att innebära för dig? DÅ ÄR DETTA DIN FOTOGRAF.
Chantal (och hennes fantastiska make och co-fotograf, Jason) var helt fantastiskt. Från den stund vi träffades, vi visste att de skulle fånga exakt vad vi ville. Chantal har öga för att göra varje bild spektakulära. Med väder-och bakgrund för att inte bara få dig att stå ut, men att göra din kärlek och din passion lyser igenom.
Chantal gick utöver göra oss känna dig bekväm och säker. speciellt mig – jag har aldrig känt mig bekväm med min bild tagen och tenderar att kritisera varje foto av mig, men titta på den sneak peek jag är NÖJD med alla. enda. en.
När vi tappade bollen med transport, de körde oss till vår pre-ceremoni foton (som gör att – FANTASTISKA FOTOGRAFER).
Det finns inte tillräckligt med ord för att uttrycka hur glada vi är för att ha Chantal och Jason fånga vår dag. Om vi kunde återuppleva det, vi skulle hyra dem 1000x gånger igen.

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket Neal & Ricky för att be oss att vara en del av ditt bröllop dag och ger oss en fantastisk recension! Det var en absolut äran att ansvara för att dokumentera det. Ni två är ett helt fantastiskt par och både er själva och era vänner och familj välkomnade oss med öppna armar. Vi trivdes bra på att fånga din dag och önskar dig en livstid av kärlek i ditt äktenskap. Grattis till er båda och tack igen för att lita på oss med dina minnen!!

Kristin Harnett , Gifte sig den 31/12/2017

Min erfarenhet var otrolig!

Jag var så otroligt nöjd med vår fotografering gjort av Paisley Fotografering. Vi hade en samling av över 1300 bilder som vi kan använda efter bröllopet var klar. Också, Chantal gjorde vårt engagemang foton som en del av vårt paket. Hon tog så mycket tid och kvaliteten på dessa bilder var lika trevligt. Jag är så tacksam för allt Chantal och Jason gjorde att fånga vår speciella dag. Hon hjälpte även till att hålla mig lugn när saker och ting inte går som förväntat på dagen. Jag skulle rekommendera Paisley Fotografering till någon. Utmärkt kvalitet på bilder och vi fick även en vacker album av vårt bröllop dag som ett minne och en minnessak från Chantal. De enda problemet jag har nu, är att avgöra vilka bilder av 1300 jag tycker bäst om. Hahaha :)

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket för den fantastiska recension! Det var en ära att få vara en del av din vackra dag. Tack för att lita på oss och ber oss att fånga den. Ni är bäst!

Lisa-Anne Cimino , Gifte sig den 23/09/2017

Vi fullkomligt älskade att arbeta med Chantal och Jason! De var roliga, kreativa och snygt. Vi var osäkra på foto platser så jag frågade Chantal att spana ut det för oss. Hon hittat den perfekta platser att lägga till mångfald till bilder, hösten färger och vår vackra stad. De gav en liten sneak peak på vårt bröllop bilder i receptionen och våra gäster bara ÄLSKADE den! viktigast av allt, Chantal och Jason gjorde att vi kände oss bekväma framför kameran och bilder som bevisar det. Jag skulle utan tvekan anlita Paisley igen i framtiden!

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket Lisa-Anne för en fantastisk recension! Jag är så glad att du älskade att arbeta med oss lika mycket som vi älskade att vara en del av ditt bröllop dag. Det var verkligen en ära att fånga dessa minnen för er två och dela glädje av din dag. Tack så mycket.

Julie De Luca , Gifte sig den 02/09/2017

Chantal var helt fantastiskt. Hon gjorde vårt engagemang bilder och vår bröllopsdag bilder. Folk frågar mig hela tiden vad är en sak du glad att du gjorde på ditt bröllop. Det var inte klänningen, blommorna, maten, men fällt det var bokning Paisley Fotografering för mitt bröllop.
Hon är professionell, rolig, lätt att gå, och otroligt duktiga. Hon gjorde min man och jag ser helt fantastisk.
Mycket, rekommenderas starkt.

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket Julie för den fantastiska recension! Det var en ära att få vara en del av ditt bröllop dag!! Tack för att ni är så fantastiska kunder kunder vände vänner. Vi önskar er ingenting annat än kärlek och lycka i framtiden. Grattis igen och tack för att du väljer oss för att fånga din kärlekshistoria!!

Kari En , Gifte sig den 26/08/2017

Redan från vårt första möte, Chantal var vänlig, professionell, punktlig, och all-around bra att arbeta med. Chantal och hennes make Jason sköt både vår förlovning och bröllop fotografier och vi var helt nöjd med hur de blev! Chantal och Jason både har en sådan otrolig blick för vad de gör och har en fantastisk förmåga att göra vardagliga utseende hisnande vacker. Nämnde jag hur mycket kul de var att arbeta med? Både Chantal och Jason omedelbart hjälpte oss att känna oss bekväma och höll oss att skratta hela både fotograferingar. Även vår familj och bröllopsfest nämnt hur mycket de hade att arbeta med dem. Jag skulle starkt rekommendera Paisley Fotografering till alla som letar efter bra fotografer att fånga speciella ögonblick.

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket för den fantastiska granskning. Det var en ära att få vara en del av din bröllopsdag. Du är så fantastiskt tillsammans och verkligen gjort vårt jobb lätt, men att bara vara du!! Tack för att du litar på oss för att fånga din stora dag!! Ni är bäst!!

Kayla Remillard , Gifte sig den 20/05/2017

Chantal Paisley Fotografering är FANTASTISKT! Hon kan fånga ögonblick som verkligen är vad du vill ha bilder från ditt bröllop. Hon kunde få alla att känna sig bekväma och avslappnade i vår formella bilder. Det finns ingen brist på fantastiska bilder, eftersom Chantal är grymma på att se fantastiska fototillfällen på vilken plats som helst och är villiga att gå den extra milen för att få den perfekta bilden. Paisley fotografering har också stor vändning gånger för att få alla dina redigerade foton och andra komponenter i ditt paket , plus att du får en smygtitt på några av dina bilder i blogginlägg.

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket för den fantastiska granskning. Det var en ära att få vara en del av din bröllopsdag. Ni två är en sådan otrolig par, tack för att lita på oss att dokumentera din dag.

Chantal och Jay var fantastisk för både vår förlovning och bröllop bilder. De är både vackra, enkla att ha att göra med, och flexibla, och som fick oss att trivas framför kameran. Det som förvånade mig mest var hur snabbt vi fick vår fina foton – de hade även en DAG AV bildspel som våra gäster kunde se under mottagningen. Det är verkligen svårt att välja en fotograf men vi var mycket nöjda med värde och kvalitet.

Paisley Fotografering svar:

Tack så mycket för den fantastiska recension! Vi verkligen verkligen uppskatta alla era vänliga ord! Tack för att du litar på oss för att fånga alla dina fantastiska minnen för din bröllopsdag. Det var verkligen den mest perfekta dagen!! Tack så mycket för att lita på oss och vi önskar dig en livstid av happieness tillsammans!!

Alicia Bailey , Gifte sig den 31/10/2016

Chantal var helt fantastiskt! Vi hade en ganska okonventionell tema för vårt bröllop (Halloween) och inte nog med Chantal se till att hon förstod vår vision hon visade också i full kostym. Hennes omsorg och tid på att lära känna oss innan dagen är uppenbart i alla av våra bilder. Hon verkligen förstod vad vi var ute efter. Jag skulle starkt rekommendera henne för en bröllopsfotograf, vi har inte varit något annat än imponerad av hennes tjänster.

Paisley Fotografering svar:

Ditt bröllop var verkligen en för böcker och vi kunde inte vara mer hedrade över att vara en del av det!! Vi visste att med den syn du hade det skulle vara något kort av extraordinära och vi hade rätt! Tack för att du väljer oss för att vara dem till fånga din älskade berättelse!!

Rachelle Fornwald , Gifte sig den 01/10/2016

Vi hade blåst bort med vår erfarenhet med Paisley Fotografering! När vi planerade vårt bröllop, vi träffade ett par olika fotografer och precis när vi träffade Chantal, vi visste att hon var perfekt för oss! Du kan säga direkt att hon älskar det hon gör och var mycket passionerad när man visar sin portfolio! Dagen för vårt bröllop, hennes och hennes make fick oss att känna så bekväm och vi hade så mycket roligt tillsammans med dem under vår bild session med våra festen! Båda av dem är mycket avslappnad när du tar fotografier och alltid hade ett leende på deras ansikten hela dagen! Inte bara var Paisley Fotografi bra på dagen för vårt bröllop, men det arbete de lägger in bakom kulisserna var den mest imponerande. Efter vårt engagemang session, vi fick en överraskning duk av våra favorit bild i e-post från Paisley Fotografering! Sedan när mötet för att få vårt bröllop bilder, Chantal överraskade oss igen med utskrifter av några bröllop favoriter samt ett personligt Jul prydnad. Jag är så glad att vi valde Paisley Fotografering för vår stora dag och rekommenderar dem till alla! Sluta söka efter bröllop fotografer och boka Paisley Fotografering – jag lovar du kommer inte bli besviken!!

Paisley Fotografering svar:

Awe tack så mycket Rachelle!! Att vara en del av ditt bröllop dagen var en dröm, och vi kunde inte tänka mig ett mer fantastiskt par att arbeta med och för!! Tack för att du väljer oss för att vara dem till fånga din kärlekshistoria! Ni är helt fantastiska!

Like this post? Please share to your friends:
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: